onsdag den 7. april 2010

Påsketur


Jeg er lige vendt hjem fra den dejligste kæreste-miniferie med min dejlige Kent. Vi har været en tur i Sønderjylland, bl.a. for at proviantere ved grænsen, men også bare for at ha' et par hyggelige dage i hinandens selskab. På turen derover var vi indenom Kolding storcenter som absolut kan anbefales - det var dog lidt svært at koncentrere sig om alle de dejlige butikker med en sukkende mage som tøffede bagefter og med længselsfuldt blik skævede mod EXIT skiltene. Men vi fik shoppet lidt til os begge, og derefter var næste stop Ribe hvor vi ville se domkirken. Men på vejen til kirken måtte vi gøre et stop i den mest fantastiske butik! patchworkstof, garn, knapper, bånd og alt i tilbehør! Selv Kent synes at det var en god butik, og det blev det lille indkøb præget af - se blot billedet herunder!
Vi nåede frem til kirken som var helt skøn - og det dejlige forårsvejr indbød til en tur i tårnet - 2 x 247 trin og en fantstisk udsigt! Inden vi kørte videre fandt vi endnu en dejlig butik, med alt fra lækkert trælegetøj til modelbiler, brugskunst og så ikke mindst de fineste små kort som jeg slet ikke kunne stå for!

Er de ikke skønne??! Jeg er helt forelsket!

Inden vi nåede frem til vores overnatningssted, var vi også en tur forbi Højer sluser, Schackenborg i Møgeltønder, og endnu en rodebutik med alt mellem himmel og jord. Vi overnattede på det dejligste B&B et par km. udenfor Tønder. Og når vi nu var i området var det jo nærliggende at lede efter stærene som danner fænomenet "Sort Sol", så vi brugte aftenen på at drøne rundt i grænselandet med kikkert og øjnene på himlen. Ingen stærer. Men da vi var lige ved at give op, så vi dem langt ude i horisonten - et øjeblik efter var de for langt væk, til at vi ku' se dem og det var det. Om natten sov vi i himmelseng og stod op til dejlig morgenmad med grønne æg og hjemmelavet marmelade, og med maverne fyldt op, ku' vi fylde bilen med drikkevarer og derefter vende hjem til sjælland. Det var en dejlig dejlig tur og det skal helt sikkert gentages!

9 kommentarer:

 1. Hvad hedder B&B-et?, ser så skønt ud:-)

  SvarSlet
 2. Du kan se mere om det på http://sovgodt8.dk/ det var et rigtig godt sted, rent og pænt og meget meget hyggeligt :)

  SvarSlet
 3. God tur ser det ud til og godt gået i domkirken. har selv været der. hvad skal der laves af traktorstoffet? det vil jeg glæde mig til at se.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. prøver lige igen :0) det citat du har skrevet hos marengse hvor har du det fra ?

  SvarSlet
 6. Hej Violykke. Det er fra krudtugler og kanelsnegle :) En skøn bog!

  SvarSlet
 7. Ok, det var bare så mærkeligt at læse, for ca 10 år siden sagde min datter det og vi skrev til hendes verden på de lune sider og det blev ugens brev, så tænkte er der flere børn der har sagt det eller.....:0)jeg må kikke i den bog.Tak :0)

  SvarSlet
 8. ej hvor skægt - men det er tyvstjålet derfra :)

  SvarSlet